Όλες/οι/α σήμερα Τετάρτη 24/1, 18:30 στις συγκεντρώσεις απάντηση στην έξωση έξω από το σπίτι της οικογένειας (Αβυδου 146).

Όλες/οι/α σήμερα Τετάρτη 24/1, 18:30 στις συγκεντρώσεις έξω από το σπίτι της οικογένειας (Αβυδου 146).

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 24/1, έγινε άλλη μια απόπειρα έξωσης στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού. Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον δρόμο μπροστά από το σπίτι, και στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα για να εισβάλλουν μέσα. Μαζεύτηκαν πράγματα της οικογενειας, αλλά το φορτηγό τελικώς αποχώρησε μετά από την παρέμβαση του αλληλεγγύου κόσμου. Πρόκειται για την 3η απόπειρα βίαιης εκκένωσης του σπιτιού της οικογένειας, η οποία αυτή τη στιγμή έχει συλληφθεί, λόγω του αυτονόητου της πράξης της να προστατέψει το σπίτι της.

Για την ιστορία, η εταιρία-φάντασμα LOTUS 4A ΙΚΕ, είναι η εταιρεία που αγόρασε το σπίτι της οικογένειας Κολοβού σε πλειστηριασμό και πιέζει για την βίαιη εκκένωση του. Η οικογένεια, για ένα όφελος 15.000€ βρίσκεται υπο την διαρκή απειλή έξωσης από την πρώτη (και μοναδική) της κατοικία.

• Να σταθούμε συλλογικό εμπόδιο στην βαρβαρότητα του κράτους και της αγοράς, να πολεμήσουμε servicers, real-estate εταιρίες, τράπεζες και επενδυτές.
• Κοινότητες αγώνα, αγώνες ταξικοί, ενάντια στα σχέδια του κάθε επενδυτή.

Comments are closed.